Toimitusjohtaja (NHG Consulting) Vesa Komssi

Kauppatieteiden maisteri Helsingin Kauppakorkeakoulussa pääaineena rahoitus 1999-2004

CEMS Master´s in International Management 2002-2004

1.10.2010 uuden tytäryhtiön, NHG Consultingin toimitusjohtaja, sitä ennen projektipäällikkönä

Taustani on kansainvälisessä terveydenhuollon liikkeenjohdon konsultoinnissa ja pankkimaailmassa. Ennen NHG:lla aloitustani työskentelin The Boston Consulting Groupilla Tukholmassa ja Helsingissä, sekä Merrill Lynch:n investointipankkiosastolla Lontoossa.

NHG:llä olen ollut mukana laajassa kirjossa projekteja palveluprosessien kehityksestä yrityskauppojen neuvonantoon. Esimerkkinä palveluprosessinkehitysprojektista on tekemämme yksityisen laboratorioyrityksen tilojen uudelleen suunnittelu ja toimintaprosessien kehitys. Yrityskaupoissa olemme tyypillisesti tukemassa ostajaa, usein pääomasijoittajaa, kohdeyrityksen ja tämän markkinan arvioinnissa. Näiden lisäksi olen keskittynyt kehittämään uusia liiketoimintamalleja NHG:lle ja asiakkaillemme.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa ollaan tultu pisteeseen, jossa on erityisen selvää, että toimintatapoja ja järjestelmää on kehitettävä, jotta voisimme pitää nykyisin hyvinvointiyhteiskunnan tason. Työssäni NHG:lla minua viehättää mahdollisuus olla mukana tässä alan murroksessa ja kehittämässä sitä täyttämään entistä paremmin tulevaisuuden ikääntyvän väestön tarpeet. Lisäksi olen NHG:lla pitänyt erityisesti mahdollisuudesta vaikuttaa omiin työtehtäviin ja omaan ajankäyttöön. Tämä yhdistettynä yrityksen rentoon ilmapiiriin ja matalaan organisaatioon luo mielestäni NHG:stä loistavan työympäristön.