Töihin meille

Me Nordic Healthcare Groupilla teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä suurella sydämellä ja välittävien kollegoiden ympäröimänä. Elämme arvomme todeksi päivittäin: projektiemme monipuolisuus ja merkityksellisyys on innostuksemme lähde.

Olemme kasvaneet pienestä keskisuureksi ja kasvamme edelleen kohti Pohjoismaiden vaikuttavinta sosiaali- ja terveysalan asiantuntijataloa. Visiomme on mahdollistaa ennakoiva ja vaikuttavuusperusteinen sosiaali- ja terveydenhuolto Suomessa ja kansainvälisesti. Vain yhdessä tekemällä voimme saavuttaa visiomme, ja tarvitsemmekin jatkuvasti lisää tekijöitä innostuneeseen joukkoomme.

Kehitämme työympäristöämme ja -prosessejamme tukemaan asiantuntijoidemme työtä ja tarjoamme viihtyisät työtilat toimistossamme merellisessä Lauttasaaressa. Yhteishenki on meillä NHG:llä vahva, ja viihdymme myös vapaa-ajalla keskenämme erilaisten kulttuuri- ja urheilutapahtumien parissa. Etsimme ihmisiä, jotka sopivat NHG:n yrityskulttuuriin ja allekirjoittavat yhteiset arvomme.

Meillä NHG:llä pääset vaikuttamaan niin sosiaali- ja terveydenhuollon rakentumiseen kuin myös ihmislähtöiseen organisaatioomme. Tarjoamme haasteita innovatiivisille, kunnianhimoisille ja itsenäisesti työskenteleville ongelmanratkaisijoille. Asiantuntijoidemme akateemiset taustat ovat moninaiset, mutta meitä kaikkia yhdistää halu mahdollistaa analytiikan ja datan avulla vaikuttava sosiaali- ja terveydenhuolto. Onhan sinullakin sama polte kehittää yhdessä parempaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa?

Haluatko nähdä, millainen työpaikka NHG on?

Pääset kurkkaamaan NHG:läisten arkeen seuraamalla Instagram-tiliämme tai lukemalla uratarinamme.

Ota yhteyttä

Haluatko olla osa NHG:n tarinaa?

Katso alla olevat avoimet työpaikkamme ja hae.

Eikö juuri sinulle sopivaa paikkaa ole juuri nyt avoinna?

Lähetä avoin hakemus, sillä rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia, kuten data scientistejä ja konsultteja, joukkoomme.

Maisa
Maisa Dyhr

rekrytointi@nhg.fi
+358 40 532 9718 (arkisin klo 10-16)