Pekka Multimäki utnämnd som CFO för Nordic Healthcare Group

Nyheter

maj 28, 2019

Pekka Multimäki har börjat som Group CFO i Nordic Healthcare Group i början av maj. Tidigare var Pekka CFO för Royal Ravintolat (nu del av NoHo Partners). Pekka har mångsidig erfarenhet inom ekonomiförvaltning och -ledning så väl som konsultering i olika branscher och företag, bl.a. Teliasonera och Accenture. Pekkas utbildningsbakgrund är i ekonomin, där han håller en masterexamen. Hans ambition är att utveckla Nordic Healthcare Groups ekonomiförvaltnings processer och därmed stöda företagets internationella etablering och tillväxt.

”CFO positionen är ny hos Nordic Healthcare Group, men viktigt för att tillföra värde till våra kunder, och därmed stöda företagets internationella tillväxt. Jag är glad att välkomna Pekka till NHG’s team. Han har omfattande erfarenhet och prov av lyckad ekonomiledning i olika företag”, kommenterar NHG:s Group CEO Vesa Kämäräinen.

Välkommen Pekka!