Etusivu » Uutiset » Nordic Healthcare Group osti enemmistön palvelumuotoiluyhtiö Kaufmann Agencystä

Artikkelit

Nordic Healthcare Group osti enemmistön palvelumuotoiluyhtiö Kaufmann Agencystä

Julkaisuvapaa 13.2.2018 klo 7:00

Helmikuussa solmitun kaupan tavoite on poistaa sosiaali- ja terveydenhuollosta asiakkaan pompottelu ja jonot yhdistämällä dataa ja designia.

Molemmat yhtiöt ovat erikoistuneet sosiaali- ja terveysalaan, joka paraikaa keksii itseään uudelleen valinnanvapauden ja digitaalisten palveluiden lisääntyessä. NHG on jo vuosia auttanut kuntia, yrityksiä ja sairaanhoitopiirejä tekemään suomalaisesta sosiaali- ja terveydenhuollosta vaikuttavampaa, ja Kaufmannin avulla yhtiö haluaa tarjota entistä syvällisempää asiakasymmärrystä.

  • Sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen pitää saada enemmän asiakaslähtöisyyttä. NHG:n analytiikkaosaaminen yhdistettynä Kaufmannin asiakaslähtöiseen palvelumuotoiluun mahdollistaa kokonaan uuden lähestymistavan palvelujen kehittämiseen, esimerkiksi päivystyksen palvelupolkujen kehittämisessä eri asiakassegmenteille. Datan yhdistäminen palvelumuotoiluun on todella kova juttu. Olemme iloisia saadessamme Kaufmannin ammattitaitoiset ja arvostetut palvelumuotoilijat kehittämään kanssamme tulevaisuuden palveluita, sanoo NHG:n toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

Yli kymmenen vuotta sote-sektorilla toimineelle Kaufmannille kauppa on tervetullut askel eteenpäin.

  • Yhdessä data ja design tarjoavat ennennäkemättömät edellytykset kehittää vaikuttavampia terveyspalveluita, jotka ovat ihmisille merkityksellisiä ja järjestelmälle kustannustehokkaita. Olen vakuuttunut että yhdessä NHG:n asiantuntijoiden kanssa saamme suuria asioita aikaiseksi niin Suomessa kuin maailmalla, toteaa Kaufmannin toimitusjohtaja Petra Jäntti.

Kaupan myötä NHG:llä työskentelee noin sata asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

 

Yhteystiedot

Vesa Kämäräinen
050 5459025
vesa.kamarainen@nhg.fi

Petra Jäntti
040 7684759
petra.jantti@kaufmann.fi

 

Nordic Healthcare Group


NHG on 2004 perustettu yhtiön työntekijöiden ja perustajien omistama suomalainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, yksityisiä palveluntarjoajia, lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on noin 100 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta. Lue lisää osoitteessa www.nhg.fi

Kaufmann Agency Helsinki on yli 10 vuotta terveyalalla toiminut palvelumuotoiluyritys, jonka asiantuntijat auttavat julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita tuomaan syvällistä asiakasymmärrystä terveyspalveluihin. Lue lisää osoitteessa www.kaufmann.fi.

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.