Marthin Rosenkrantz Nielsen starter som Director i Nordic Healthcare Group

News

januar 14, 2021

I Nordic Healthcare Group (NHG) er det vores ambition at skabe mere sundhed og værdi for sundhedsvæsenet ved at dele viden og finde løsninger som kan implementeres.
For at opnå vores ambition skal vi blive dygtigere – både som organisation og som individer, og vi skal øge vores kompetencer løbende.

Derfor er det med stor glæde, at vi kan fortælle, at Marthin Rosenkrantz Nielsen starter som Director den 1. april 2021. Marthin har lang erfaring fra såvel konsulentbranchen i Carve Consulting og Implement Consulting Group samt fra ansættelser i både stat, region og kommune.
Marthin vil med sin viden og sin erfaring fra mange sider af sundhedsområdet kunne styrke os i NHG i forhold til bl.a. organisationsudvikling, ledelse og implementering. Herudover glæder vi os til at kunne forstærke vores tro på at forbedringer i høj grad kommer gennem kombinationen af data med viden og indsigt. Med sine erfaringer fra både den teoretiske og praktiske hverdag vil Marthin kunne forbedre vores ydelser.

Vi glæder os til samarbejdet til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.

Marthin Rosenkrantz Nielsen