Etusivu » Uutiset » Vaikuttavuusperusteisen terveydenhuollon uranuurtajat Suomeen

Blogi

Vaikuttavuusperusteisen terveydenhuollon uranuurtajat Suomeen

NHG yhteistyökumppaneineen tuo marraskuun kutsuseminaariinsa vaikuttavuusperusteisen johtamisen edelläkävijöitä maailmalta ja kotimaasta. Seminaarissa esitellään käytännön tuloksia vaikuttavuusperusteiden soveltamisesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. 

NHG, Sitra, sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä valtiovarainministeriö järjestävät kutsuvierasseminaarin vaikuttavuusperusteisesta terveydenhuollosta marraskuussa 2018. Kansainvälistä näkökulmaa vaikuttavuuden perusteiden soveltamisesta ja mittaamisesta esittelevät NHG:n uudet yhteistyökumppanit International Consortium for Health Outcomes Measurement (ICHOM) ja johtava PROM-ratkaisujen toimittaja VitalHealth. Tilaisuudessa puhuvat ICHOM:in varajohtaja Rishi Hazarika, VitalHealthin lääketieteellinen johtaja Lester Wold sekä sosiaalipalveluiden vaikuttavuusmittauksen asiantuntija Wayne Goddard Englannista. Kotimaisia kokemuksia vaikuttavuudella ohjaamisesta kertovat mm. muutosjohtaja Jaakko Herrala Pirkanmaalta, kehittämispäällikkö Erja Oksman Päijät-Hämeestä sekä kehittäjäylilääkäri Marja-Liisa Lommi Helsingistä. Katso kaikki puhujat ja ohjelma täältä.

Vaikuttavuusperusteinen ohjaaminen ja hankinnat ovat jo tätä päivää – ne ovat käytössä useissa erilaisissa palveluissa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Vaikuttavuudella ohjaamista tukevia kattavia teknologisia ratkaisuja on myös tarjolla. Seminaarin pääpaino on käytännön sovellusten ja pilottiprojektien tulosten ja kokemusten jakamisessa.

NHG ICHOM:in  sponsoriksi

NHG on lokakuussa 2018 solminut yhteistyösopimuksen ICHOM-järjestön kanssa. Tuomme sosiaali- ja terveydenhuoltoa uudistavan yhteisön työkalut asiakkaidemme saataville entistä kattavammin, ja tuemme siten suomalaisen terveydenhuollon kehittämistä  kohti entistä parempaa kustannusvaikuttavuutta. Tarjoamme työkaluja kustannusvaikuttavuuden soveltamiseen sekä erilaisia käytännönläheisiä ja soveltavia koulutuskokonaisuuksia aiheesta. Valmiit koulutuskokonaisuutemme löytyvät täältä.

Lisätietoja:

Virpi Kronström
050 591 1593
virpi.kronstrom@nhg.fi

Laura Pitkänen
045 633 7703
laura.pitkanen@nhg.fi

1ICHOM, National quality report for the year of diagnosis 2012 from the National Prostate Cancer Register (NPCR) Sweden, Martini Klinik, BARMER GEK Report Krankenhaus 2012, Patient-reported outcomes (EORTC-PSM), 1 year after treatment, 2010

 

Nordic Healthcare Group
NHG on vuonna 2004 perustettu yhtiön työntekijöiden ja perustajien omistama suomalainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, yksityisiä palveluntarjoajia, lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on noin 100 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta.

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.