Etusivu » Uutiset » Uusia osaajia vahvistamaan NHG:n lääketeollisuuden asiakkuuksia

Artikkelit

Uusia osaajia vahvistamaan NHG:n lääketeollisuuden asiakkuuksia

Helena Henno (vas.) ja Outi Isomeri (oik.)

Nordic Healthcare Group (NHG) sai vahvistusta kahdesta kokeneesta osaajasta, kun Helena Henno ja Outi Isomeri aloittivat elokuussa työt senior managereina NHG:llä. Tervetuloa taloon!

Helena Henno on koulutustaustaltaan terveyden ja farmasian biotekniikan maisteri sekä strategiaan ja johtamiseen keskittynyt tuotantotalouden diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt VTT:llä immunodiagnostiikan tutkijana ja vuodesta 2016 MedEnginellä konsultoinnin ja projektien johtamisen parissa keskittyen erityisesti lääketeollisuuteen, terveysteknologiaan ja biopankkisektoriin. NHG:lle Helena tuo arvokasta ymmärrystä tutkimuksen ja palvelumuotoilun yhdistämisestä niin lääketeollisuuden, terveysteknologia-alan kuin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden tarpeisiin.

”Olen innoissani, kun pääsen tekemään työtä soten ytimeen ja voin hyödyntää monipuolista kokemustani. Lähellä sydäntäni on erityisesti potilaslähtöinen ajattelutapa: potilas ja asiakas ovat aina palveluiden keskiössä tuottajasta ja palveluista riippumatta. NHG:llä koen, että pääsen tekemään merkityksellistä työtä sosiaali- ja terveydenhuollon kehityksessä Pohjoismaissa”, Helena Henno kommentoi.

Outi Isomerillä on laaja ja monipuolinen ymmärrys lääkealasta ja terveydenhuollosta kokonaisuutena. Hän on työskennellyt aiemmin konsultoinnin parissa, apteekkialalla ja lääketeollisuudessa. Outi on toiminut apteekkialalla asiakkuus- ja henkilöstöpäällikkönä, ja vuodesta 2017 hän työskenteli Medaffconilla terveydenhuollon ja lääketeollisuuden konsultoinnissa keskittyen lääketeollisuuden toimeksiantoihin eri osa-alueilla, mm. medical, market access, hoitopolut ja RWD. Sieltä hän siirtyi kansainväliseen onkologian alan startupiin Tesaroon, joka keskittyi gynekologisiin syöpiin. Tesarossa Outi toimi lääketieteellisenä asiantuntijana Pohjoismaissa ja tuki Suomessa market accessia. Tesaro siirtyi yrityskaupan myötä vuonna 2020 GSK:lle, jossa hän jatkoi syöpätautien asiantuntijana Suomessa. Koulutustaustaltaan Outi on farmasian proviisori sekä terveystaloustieteeseen että terveydenhuollon analytiikan erikoistunut tuotantotalouden diplomi-insinööri.

”Lääkkeiden korvattavuus ja uusien lääkkeiden markkinoille saaminen on haaste nyt ja tulevaisuudessa ja se vaatii innovointia. Uskon, että pystyn NHG:llä tukemaan tässä lääkeyrityksiä erinomaisesti. Kustannusvaikuttavuus ja terveyshyödyt ovat merkittäviä niin lääkkeiden osalta kuin koko sote-alalla, ja Suomi onkin erinomainen maa tutkimukselle. Haluan olla mukana kehittämässä uusia tapoja auttaa lääkeyrityksiä saamaan Suomeen kliinistä lääketieteellistä tutkimusta ja rekisteritutkimusta – ja samalla tuoda Suomen ja Pohjoismaiden potentiaalia globaalisti esiin,” Outi Isomeri kertoo.

”Olen iloinen, että saamme NHG:n tiimiin kaksi uutta todella kovan luokan osaajaa. Helenalla ja Outilla on pitkä kokemus ja monipuolinen osaaminen, jossa yhdistyvät sekä lääketeollisuuden yritysten että potilaan tarpeiden ymmärrys. Tämä osaaminen on tärkeää NHG:n panostaessa yhä enemmän pohjoismaisiin lääketeollisuuden palveluihin”, kommentoi NHG:n toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.