Etusivu » Uutiset » Uusi pohjoismainen partnership palvelemaan terveydenhuoltoa, lääketeollisuutta ja terveysteknologiaa

Artikkelit

Uusi pohjoismainen partnership palvelemaan terveydenhuoltoa, lääketeollisuutta ja terveysteknologiaa

Nordic Healthcare Group (NHG) ja Lumell Associates AB ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta, joka luo laajan tarjoaman strategista neuvonantoa terveydenhuollolle, lääketeollisuudelle ja terveysteknologiayhtiöille Pohjoismaissa. Yhdessä yritykset muodostavat yli 180 kokeneen asiantuntijan verkoston, jolla on vahva paikallinen osaaminen ja toimialaymmärrys Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.

“Meillä on nyt mahdollisuus tarjota kattavasti Pohjoismaiden laajuisesti palveluita asiakkaillemme. Olemme havainneet pohjoismaisten yritysten, Pohjoismaisia hankkeita arvioivien sijoittajien ja muiden asiakkaidemme tarpeet saada vertailutietoa Pohjoismaisella tasolla,” kuvailee Margareta Eriksson, toimitusjohtaja, Lumell Associates.

“Olemme luoneet yhteisen mallin tuottaa projekteja, mikä näyttäytyy asiakkaille yhtenä yhtenäisenä Pohjoismaisena tarjontana. Meille NHG:llä tämä on yksi virstanpylväs kasvustrategiassamme. Rakennamme hyvin alkanutta yhteistyötämme pohjautuen aiempiin menestyksekkäisiin yhteisiin projekteihin Lumellin kanssa, esimerkiksi commercial due diligences -selvitykset kansainväliseille sijoittajille ja market entry -strategiat terveysteknologiayrityksille,” kertoo Vesa Kämäräinen, toimitusjohtaja, NHG.

NHG

Nordic Healthcare Group (NHG) on vuonna 2004 perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin erikoistunut suomalainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, yksityisiä palveluntarjoajia, lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on yli 140 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta. Kesäkuussa 2020 NHG osti tanskalaisen Health Innovation Instituten (H2I).

Vesa Kämäräinen, Group CEO, NHG, +358 50 545 9025, vesa.kamarainen@nhg.fi

Claus Rehfeld, CEO, Nordic Healthcare Group ApS, +45 2840 6696, cir@h2i.dk

nhg.fi

Lumell Associates

Lumell Associates AB on vuonna 2010 perustettu ruotsalainen yritys. Tarjoamme riippumatonta strategista neuvonantoa ja analyysia auttaaksemme ratkaisemaan avainhaasteita terveydenhuollossa ja muilla hyvinvoinnin aloilla, aina tähdäten visioomme ”parempi elämä useammalle”. Metodologiamme yhdistää syvällistä toimialaymmärrystä, moniammatilliset tiimit sekä liikkeenjohdon konsultoinnin ja akateemisia työkaluja. Meidän 40 asiantuntijaamme palvelevat asiakkaita niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.

Margareta Eriksson, CEO Lumell Associates, +46 723 01 09 12, margareta.eriksson@lumell.se

lumell.se

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.