Etusivu » Uutiset » Terve! NHG:n odotettu podcast vaikuttavuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa starttaa huhtikuussa

Artikkelit

Terve! NHG:n odotettu podcast vaikuttavuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa starttaa huhtikuussa

Oletko aina halunnut tietää, mitä vaikuttavuudella tarkoitetaan ja miten sitä voisi hyödyntää sosiaali- ja terveydenhuollossa? Tule kanssamme matkalle vaikuttavuuden maailmaan ja laita NHG:n Terve! -podcast kuunteluun. Podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella host Mika Kaartisen vieraina ovat vaikuttavuuden huippuasiantuntijat Suomessa: Kari Hakari, Paulus Torkki, Antti Malmivaara, Kaisla Lahdensuo, Seppo Ranta ja Pirjo Mustonen. Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa keskiviikkona 28.4. ja siitä eteenpäin uusi jakso on saatavilla viikoittain keskiviikkona.

Mistä Terve! podcastissa on kyse?

Mitä jos suoritteiden mittaamisen sijaan mittaisimmekin niiden hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia asiakkaille? Eikö se kuulostakin terveeltä tavalta kehittää sosiaali- ja terveydenhuoltoa?

Tästä herää kuitenkin peruskysymys: miksi vaikuttavuutta ei vielä hyödynnetä laajamittaisesti? Onko vaikuttavuutta oikeasti mahdollista tutkia, mitata ja sen kautta ohjata toimintaa? Vai onko kyseessä utopia?

Nyt meillä on mahdollisuus tehdä asialle jotain. Lähdetään yhdessä selvittämään, mitä vaikuttavuus oikeasti tarkoittaa. Mitä se mahdollistaa, miten sitä voidaan mitata ja mitä se meiltä edellyttää?

Terve! on NHG:n podcast vaikuttavuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Tulevissa jaksoissa tapaamme ihmisiä, jotka oikeasti tietävät, mitä vaikuttavuus on. Lähde kanssamme selvittämään, miten vaikuttavuuden maailmaan kannattaa syventyä ja miten ottaa ne ensimmäiset konkreettiset askeleet.

Host Mika Kaartinen on työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon ICT- ja digiratkaisujen parissa reilut 15 vuotta. Nordic Healthcare Groupille hän siirtyi viime elokuussa, koska hän halusi keskittyä sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja vaikuttavuuteen.

Terve ja tervetuloa mukaan!

Tulevat jaksot:

Missä voin kuunnella podcastia?

Terve! -podcastia voi kuunnella seuraavilla alustoilla: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Castbox, Overcast, Pocket Casts ja RadioPublic.

Seuraa ja anna palautetta!

Pysy ajan tasalla seuraamalla meitä LinkedInissä ja Twitterrissä. Kerro ajatuksiasi podcastistasi ja kommentoi tunnisteella #nhgterve
Haluatko antaa meille palautetta, esittää toiveita tai jakaa ajatuksiasi aiheesta? Kirjoita meille: tervepodcast@nhg.fi
Host Mika Kaartinen on työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon ICT- ja digiratkaisujen parissa reilut 15 vuotta.

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.