Etusivu » Uutiset » Suosittu Terve! -podcast palaa uusilla jaksoilla – toisella kaudella keskitytään sote-uudistukseen ja hyvinvointilalueisiin

Artikkelit

Suosittu Terve! -podcast palaa uusilla jaksoilla – toisella kaudella keskitytään sote-uudistukseen ja hyvinvointilalueisiin

Terve! -podcastin odotettu toinen kausi alkaa 15.6.2022 – jaksojen aiheet keskittyvät tällä kertaa sote-uudistukseen ja hyvinvointialueiden rakentamiseen. Tuttuun tapaan host Mika Kaartisen vieraina keskustelemassa on aiheen huippuasiantuntijoita Suomessa.

Tarjolla on kaikille vaikuttavuudesta ja sosiaali- ja terveydenhuollosta kiinnostuneille kesäkuulemista kahden jakson muodossa. Loput jaksot julkaistaan syksyllä 2022.

Tulevat jaksot pureutuvat hyvinvointialueiden rakentamiseen

Marina Kinnunen, hyvinvointialueen johtaja, Pohjanmaan hyvinvointialue, puhuu aiheesta Arjen haasteet organisaatioiden ja palveluiden yhteensovittamisessa. Millaisia haasteita uuden alueorganisaation perustamiseen ja sen palveluiden yhteensovittamiseen liittyy? Miten tähän kannattaa varautua? Miten Pohjanmaalla näitä haasteita on ratkottu? Jakso julkaistaan 15.6. Kuuntele jakso.

Mikko Huovila, erityisasiantuntija, STM puhuu aiheesta Arkkitehtuurin merkitys palveluiden kehittämiselle. Miten arkkitehtuuri auttaa hahmottamaan monimutkaista uudistusta? Mitä uudistus tarkoittaa asioinnin, tietojohtamisen ja tietojärjestelmien suhteen? Mitä meidän täytyy huomioida, jotta palveluiden ja asioinnin kehittäminen on jatkossa mahdollisimman jouhevaa? Jakso julkaistaan 22.6.

”Hyvinvointialueiden hallinnollinen ja toiminnallinen integraatio tarjoaa vahvan ponnahduslaudan vaikuttavuuden kehittämiselle ja mittaamiselle. Siksi tällä tuotantokaudella vieraamme johdattavat ajatuksiamme kohti hyvinvointialueita. Terve ja tervetuloa mukaan!,” kommentoi host Mika Kaartinen.

Ei muuta kuin luurit päähän ja nauttimaan ulos Suomen kesästä!

Terve! on NHG:n podcast vaikuttavuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Toisella tuotantokaudella matkaamme kohti hyvinvointialueita ja haastattelemme ihmisiä, jotka tietävät, mitä tämä uudistus meiltä edellyttää. Terve ja tervetuloa mukaan!

Missä voin kuunnella podcastia?

Terve! -podcastia voi kuunnella seuraavilla alustoilla: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Castbox, Overcast, Pocket Casts ja RadioPublic.

Seuraa ja anna palautetta!

Pysy ajan tasalla seuraamalla meitä LinkedInissä, Twitterissä ja Instagramissa. Kerro ajatuksiasi podcastistasi ja kommentoi tunnisteella #nhgterve

Haluatko antaa meille palautetta, esittää toiveita tai jakaa ajatuksiasi aiheesta? Kirjoita meille: tervepodcast@nhg.fi

Kuuntele myös kaikki ensimmäisen kauden jaksot:

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.