Etusivu » Uutiset » NHG ostaa sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisoinnin asiantuntijan Salivirta & Partnersin

Artikkelit

NHG ostaa sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisoinnin asiantuntijan Salivirta & Partnersin

Kasvuyhtiö Nordic Healthcare Group (NHG) laajentaa toimintaansa ostamalla arvostetun sosiaali- ja terveysalan digitalisoinnin asiantuntijayrityksen Salivirta & Partnersin (Salivirta Oy). Salivirran vahva asiantuntemus ja kokemus sosiaali- ja terveyspalvelujen muotoilusta ja digitalisoinnista vahvistaa NHG:n osaamista, mikä mahdollistaa entistä kattavampien palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaille Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Kaupan myötä NHG:n henkilöstön määrä nousee noin kahteensataan.

Vesa Kämäräinen ja Jouko Kuisma

”NHG:n tavoitteena on kasvu Pohjoismaissa ja sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaatio on merkittävä strateginen kokonaisuus meille. Salivirran kokeneiden ja arvostettujen asiantuntijoiden siirtyminen osaksi NHG:tä vahvistaa asemiamme kokonaisvaltaisena kumppanina, sillä digitalisaatioon liittyvät asiantuntijapalvelut ja -ratkaisut ovat yhä kysytympiä tulevaisuudessa. Yhdessä voimme palvella entistä paremmin asiakkaitamme, erityisesti tulevia hyvinvointialueita. Olen innoissani, kun saamme toivottaa Salivirran kokeneet huippuosaajat osaksi NHG:n tiimiä”, kommentoi NHG-konsernin toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

Salivirta & Partners tarjoaa sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan digitalisaatioon liittyviä asiantuntijapalveluita: erityisvahvuutenaan laaja sote-sektorin prosessi-, tietojärjestelmä- ja tietojohtamisosaaminen sekä ICT-arkkitehtuurisuunnittelu. Salivirta on 15 toimintavuotensa aikana kehittänyt mm. kansallisen sote-tiedonhallinnan toimintamalleja, lanseerannut sote-toimijoiden toimintaprosessien kehittämiseen “sotemuotoilun” sekä toiminut monipuolisesti sote-toimialan tietosisältöjen ja yhteentoimivuuden kehittämistehtävissä sekä julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämishankkeissa. Lisäksi Salivirta & Partners on riippumattomana toimijana läpivienyt lukuisia vaativia julkisia hankintaprosesseja ja käyttönottoja.

Salivirta & Partnersin liikevaihto vuonna 2021 on yli kolme miljoonaa euroa, ja se työllistää 25 kokenutta asiantuntijaa kuudella paikkakunnalla Suomessa.  Salivirran osakkaat jatkavat työskentelyä NHG:ssä ja tulevat NHG:n osakkaiksi. Osapuolet ovat sopineet, että kauppasummaa ei julkisteta. Jatkossa Salivirta toimii Nordic Healthcare Group -brändin alla ja se fuusioidaan NHG:hen ensi vuoden aikana. Samalla NHG:n toimistoverkosto vahvistuu: jatkossa sillä on Suomessa toimipisteet Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Kouvolassa ja Riihimäellä. Lisäksi NHG:llä on kansainväliset toimipisteet Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.

”Salivirralla on takanaan jo 15 menestyksellistä toimintavuotta. Sote-uudistuksen siirryttyä vihdoin toimeenpanoon on osaamisellamme enemmän kysyntää kuin koskaan. Aikomuksemme oli jatkaa itsenäisellä uralla, mutta NHG onnistui kääntämään ajatuksemme. Tunnemme NHG:n alamme johtavana toimijana – jollaisena itsemmekin näemme.  Nyt kun kaksi huipputaloa liitetään yhteen, ei lopputuloksen erinomaisuudesta jää epäilystä”, kommentoi Salivirta & Partnersin toimitusjohtaja Jouko Kuisma.

Lisätietoja

Vesa Kämäräinen, konsernin toimitusjohtaja, Nordic Healthcare Group (NHG), +358 50 545 9025, vesa.kamarainen@nhg.fi

Jouko Kuisma, toimitusjohtaja, Salivirta Oy, +358 50 468 8881, jouko.kuisma@salivirta.fi

Nordic Healthcare Group (NHG) on vuonna 2004 perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin erikoistunut suomalainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, kansallisia ja alueellisia julkisia toimijoita, yksityisiä palveluntarjoajia, kansainvälisiä lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on 200 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta. www.nhg.fi

Salivirta & Partners (Salivirta Oy) on vuonna 2007 perustettu, henkilöstönsä omistama riippumaton hyvinvointialan digitaalisen muutoksen neuvonantaja. Asiantuntijoitamme yhdistää intohimo, kyvykkyys ja ymmärrys toimia asiakkaidemme tukena monipuolisissa kehittämisrooleissa. https://salivirta.fi/

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.