Etusivu » Uutiset » NHG kasvaa Pohjoismaissa – ostaa ruotsalaisen Precuriksen

Artikkelit

NHG kasvaa Pohjoismaissa – ostaa ruotsalaisen Precuriksen

Nordic Healthcare Group ostaa ruotsalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayrityksen Precuris AB:n, joka täydentää osaamisellaan NHG:n tarjontaa Ruotsissa ja Pohjoismaissa uusien teknologioiden ja toimintatapojen implementoinnissa sekä projektinjohtamisessa. 

Nordic Healthcare Group (NHG) ja Precuris ovat molemmat sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayrityksiä, jotka ovat keskittyneet sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaisiin. Yrityskauppa allekirjoitettiin viime viikolla.

NHG ostaa Precuriksen. Allekirjoittamassa Magnus Gink, toimitusjohtaja NHG Sweden, Vesa Kämäräinen, perustaja ja hallituksen jäsen, NHG and Preben Andreassen, toimitusjohtaja, Precuris

– Minulla on ilo toivottaa Precuris tervetulleeksi NHG:lle. Strategiamme on kasvaa Pohjoismaissa ja jatkuvasti kasvattaa osaamistamme ja tarjontaamme koko sosiaali- ja terveydenhuollon ja life science -sektorin ekosysteemissä, kommentoi Magnus Gink, toimitusjohtaja, NHG Sweden. 

Precuriksella on laaja osaaminen uusien ratkaisujen jalkauttamisessa sekä projektinjohtamisesta sosiaali- ja terveydenhuollon muutosprosesseissa. Heidän asiakkaisiinsa kuuluu useita merkittäviä sairaaloita, alueita ja yksityisiä toimijoita Ruotsissa, kuten Karoliininen yliopistosairaala, Skånen maakunta, Taalainmaan maakunta, Capio S:t Göran ja Capio Sverige. 

– Olemme innoissamme, tämä on mahtava mahdollisuus meille! Emme oikeastaan olleet myymässä yritystä, mutta kun NHG lähestyi meitä, emme pystyneet sanomaan ei tilaisuudella liittyä alan vahvaan toimijaan, joka tarjoaa meille mahdollisuuksia laajentaa palveluntarjoamaamme datan ja analytiikan tuella, kommentoi Preben Andreassen, toimitusjohtaja, Precuris. 

Lisätietoa:

Magnus Gink, toimitusjohtaja NHG Sweden AB, magnus.gink@nhg.se, +46725460895

Antti Alho, johtaja, NHG, antti.alho@nhg.fi, +358405346658 

Kuvat tai viestintä:

Milja Saarimaa, markkinointi- ja viestintäjohtaja, milja.saarimaa@nhg.fi,  +358415031336

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.