Etusivu » Uutiset » Mitä NHG:n kansainvälistyminen tarkoittaa asiakkaillemme?

Blogi

Mitä NHG:n kansainvälistyminen tarkoittaa asiakkaillemme?

Olemme NHG:llä vieneet eteenpäin kansainvälistymistä muihin Pohjoismaihin osana kasvustrategiaamme. Tarkoituksemme on tarjota tulevaisuudessa entistä laajempaa asiantuntemusta ja kansainvälistä vertailtavuutta asiakkaillemme. Tämän kesän aikana olemme ottaneet kaksi suurta askelta kansainvälistymisessä: ensin hankkimalla tanskalaisen Health Innovation Instituten osaksi Nordic Healthcare Groupia ja toiseksi solmimme strategisen kumppanuuden ruotsalaisen Lumell Associatesin kanssa. Koemme nämä askeleet merkitykselliseksi sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme näkökulmista.

NHG pystyy nyt ensi kertaa tarjoamaan asiakkaillensa heidän kaipaamiaan palveluita pohjoismaisella tasolla. Meillä on käytössämme noin 180 huippuasiantuntijan verkosto, joka toimii Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta käsin mutta tuntee myös kattavan kokemuksen kautta Norjan sote-toimintaympäristön. Vastaamme asiakkaidemme kysyntään tarjoamalla esimerkiksi Pohjoismaat kattavia sosiaali- ja terveydenhuollon tutkimuksia, strategiatyötä, go-to-market suunnitelmia, vaikuttavuuteen liittyviä data-analyyseja, RWD-tutkimuksia sekä yrityskauppojen due diligence -selvityksiä. Pohjoismainen yhteisverkostomme Lumellin kanssa palvelee erityisesti lääketeollisuuden, terveydenhuollon teknologiayritysten sekä pääomasijoittajien tarpeita, mutta tarjoaa myös julkiselle sektorille hyvän alustan toiminnan vertaamiseen, parhaiden käytäntöjen jakamiseen ja yhteisiin tutkimushankkeisiin.

Uskomme, että NHG:n osaamisen kartuttaminen pohjoismaisella tasolla tuo paljon lisäarvoa myös niille asiakkaillemme, jotka toimivat ainoastaan Suomessa. Työntekijöidemme näkökulmasta kansainvälistyminen taas tarkoittaa parempaa oppimisympäristöä, syvempää osaamista muiden maiden sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä mahdollisuutta työskennellä ulkomailla. Nämä kaikki ovat tärkeitä tekijöitä, kun haluamme varmistaa, että saamme myös jatkossa parhaat osaajat osaksi tiimiämme.

Sosiaali- ja terveydenhuolto kohtaa tulevaisuudessa hyvin samanlaisia haasteita kaikkialla Pohjoismaissa. Vanhusväestön määrä kasvaa, henkilökunnasta on pula, toimintaa pitäisi digitalisoida ja uusia hoitomuotoja pitäisi ottaa käyttöön – samaan aikaan rahat ovat tiukassa ja toiminnan pitäisi olla vaikuttavuuteen perustuvaa. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää kasvattaa ymmärrystä siitä, mitä voimme oppia muista samankaltaisista palvelujärjestelmistä. Näin pystymme välttämään isoimmat virheet ja siirtymään nopeammin hyviksi havaittuihin toimintamalleihin. Olemme NHG:llä valmiina auttamaan teitä kaikissa Pohjoismaihin liittyvissä sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksissä; vahvuutenamme on syvällinen sote-palvelujärjestelmän ja -palveluiden tuntemus pohjoismaisella tasolla. Toivottavasti pääsemme pian auttamaan teitä ratkomaan haasteita myös Suomen ulkopuolella!

 

Vesa Kämäräinen, toimitusjohtaja, NHG

vesa.kamarainen@nhg.fi

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.