Etusivu » Uutiset » Mika Kaartinen senior partneriksi Nordic Healthcare Groupille

Artikkelit

Mika Kaartinen senior partneriksi Nordic Healthcare Groupille

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakaskokemukseen ja ICT-ratkaisuihin erikoistunut Mika Kaartinen aloitti elokuussa Nordic Healthcare Groupilla senior partnerina. Mikalla on pitkä kokemus alalta; viimeiset 15 vuotta hän on keskittynyt täysin sote-toimialan ratkaisuihin. Mika siirtyy NHG:lle CGI:ltä, jossa hän vastasi nimetyistä asiakkuuksista ja ICT-palveluiden kehityksestä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Koulutustaustaltaan Mika on diplomi-insinööri, ja hän on täydentänyt osaamistaan AaltoEE:n Johtaminen terveydenhuollossa -opintokokonaisuudella. Työkokemusta Mikalle on kertynyt vuosien varrella ICT-ratkaisuista ja tiedolla johtamisen työkaluista niin tietoturva- kuin ohjelmistoyrityksissä, mm. Secgossa ja SAS Institutessa. Hän on toiminut erilaisissa myynnin, asiakkuusjohtamisen ja liiketoimintakehittämisen tehtävissä.

”Suomalaisessa sote-kentässä on loistavaa palvelutarjontaa ja asiantuntemusta eri osa-alueilla, mutta näiden välinen yhteistyö on vajavaista. Tällöin asiakkaiden tarpeet ja tuotettavat palvelut eivät kohtaa optimaalisesti. Tämä on tullut itselleni tutuksi paitsi tietojärjestelmämielessä, mutta myös erityislapsen isänä.

Heti ensimmäisestä päivästä alkaen olen saanut käydä NHG:n asiantuntijoiden kanssa toinen toistaan mielenkiintoisempia ja innostavampia keskusteluita teemoista, jotka resonoivat vahvasti omaa ajatteluani toimialan kehitystarpeista ja -mahdollisuuksista.

Olenkin varsin vakuuttunut NHG:n toimialatuntemuksesta ja kyvystä auttaa asiakkaita jäsentämään toiminnan ja johtamisen muutostarpeita. Se on kaiken perusta merkityksellisten mittareiden määritykselle. Kun tähän yhdistää vahvan vaikuttavuus-, analytiikka- ja palvelumuotoiluosaamisen, on meillä mahdollisuus tarjota poikkeuksellisen nopeasti ja kustannustehokkaasti tietoa asiakkaidemme kehitystyön tueksi,” Mika kertoo

”Olemme iloisia saadessamme Mikan mukaan NHG:n joukkoon. Hänen pitkä kokemuksensa sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-kentältä tuo kaipaamamme uutta osaamista ja näkemystä NHG:n kasvutarinan rakentamiseen.  Mikan innostuneisuus ja asiantuntemus asiakaslähtöisten ICT-ratkaisujen kehittämisessä tukee asiakkaitamme entistä parempien ICT-ratkaisujen hankkimisessa ja kehittämisessä,” sanoo NHG:n toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

Tervetuloa taloon Mika!

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.