Etusivu » Uutiset » Magnus Gink nimetty NHG Sweden AB:n toimitusjohtajaksi

Artikkelit

Magnus Gink nimetty NHG Sweden AB:n toimitusjohtajaksi

Meillä on ilo ilmoittaa, että Magnus Gink on nimetty NHG Sweden AB:n toimitusjohtajaksi. Tervetuloa Nordic Healthcare Groupin tiimiin Magnus!

Magnus Gink, LLM, MBA, on kokenut asiantuntija, jolla on monipuolinen tausta terveyspalveluiden parissa. aiemmin hän on työskennellyt johtotehtävissä terveydenhuollon konsultoinnissa PwC Swedenissä ja Ernst & Young Nordicsissa sekä terveysteknologiayrityksessä ja Philips Healthcaressa.

Lisäksi hän on toiminut 10 vuotta Yhdysvalloissa erilaisissa kaupallisissa johtotehtävissä. Hän johti Ruotsalais-Amerikkalaisen kauppakamarin konsultointiosastoa ja toimi johtajana Result Venturesissa – joka on yritysten kansainvälistymisstrategioihin keskittyvä kiihdyttämö/inkubaattoriyritys – ja StoneWall Partnersissa – jossa hän edisti strategiapalveluita, kuten DD, M&A, varainhankinta ja analyysit, ensisijaisesti terveydenhuoltosektorille.

Ennen NHG:lle tuloaan Gink toimi neuvonantajana ympäristöalan yritykselle CirChem AB:lle IPO:ssa Nasdaq First Northiin, ja hän toimii myös jatkossa CirChemin neuvonantajana.

“Tutustuin Nordic Healthcare Groupiin jo useita vuosia sitten, kun työskentelin Philips Healthcaressa. Olin jo silloin erittäin vakuuttunut NHG:n työn laadusta. NHG on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin erityisesti terveydenhuoltoon ja sosiaalipalveluihin keskittyvä asiantuntijatalo, jonka tarjonta on ainutlaatuinen ja arvolupaus vahva. Pohjoismaisella yhteistyöllä tuomme hyötyä koko terveys- ja sosiaalialalle Ruotsissa. Terveydenhuollossa tarvitaan esimerkiksi datan vertailua eri maiden välillä ja tässä yhteydessä Suomi ja Tanska ovat hyviä verrokkiryhmiä Ruotsille, koska terveydenhuoltojärjestelmät ovat samankaltaisia ja data luotettavaa.”, kertoo Magnus Gink, toimitusjohtaja, NHG Sweden.

“Olemme onnekkaita, kun saimme Magnuksen tiimiimme. Hänen vahva taustansa terveydenhuollon johtamisessa, terveys- ja sosiaalisektorin konsultoinnissa ja terveysteknologiassa tukee erinomaisesti strategiaamme rakentaa NHG:n toimintoja Ruotsiin ja kasvaa Pohjoismaissa. Välkommen till NHG familjen Magnus!”, kommentoi Vesa Kämäräinen, konsernin toimitusjohtaja, Nordic Healthcare Group.

Magnus Gink

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.