Etusivu » Uutiset » Hanna Puhakka nimetty liiketoimintajohtajaksi ja Sanna Reponen operatiiviseksi johtajaksi NHG:lle

Artikkelit

Hanna Puhakka nimetty liiketoimintajohtajaksi ja Sanna Reponen operatiiviseksi johtajaksi NHG:lle

Meillä on ilo ilmoittaa, että Hanna Puhakka ja Sanna Reponen ovat liittyneet Nordic Healthcare Groupin (NHG) tiimiin alkuvuodesta. Tervetuloa taloon!

Hanna Puhakka on nimetty liiketoimintajohtajaksi New Markets -liiketoimintayksikköön. Hän johtaa NHG:n kansainvälistä kasvua uusilla markkinoilla. Hänen toimipaikkansa on Zürichissä, Sveitsissä. Hannalla on monipuolinen tausta konsultointi-, startup- ja yritysmaailmasta ja työskentelystä liiketoiminnan ja teknologian risteyskohdassa. Hän on rakentanut kasvua sekä yritysostoin että orgaanisesti Terveystalossa, johtanut liiketoimintoja, ja kehittänyt uusia palveluita. Hän on myös rakentanut pohjoismaisten terveys- ja bioteknologia-asiakkaiden kasvustrategioita ja operatiivisia liiketoimintamalleja. Hanna on kauppatieteiden maisteri Hankenista.

“Olen innoissani päästessäni mukaan matkalle, jolla NHG:n osaamista arvopohjaisesta terveydenhuollosta viedään uusille markkinoille. Yhdistämällä NHG:n kyvykkyydet tutkimuksen, datan ja palvelumuotoilun hyödyntämisestä hoitopolkujen suunnittelussa, hoidon kohdentamisessa ja tulosten mittaamisessa voimme tukea ratkaisuillamme terveydenhuoltoa Pohjoismaiden ulkopuolella”, Hanna kommentoi. 

Sanna Reponen on nimetty operatiiviseksi johtajaksi (COO), ja hänen toimipaikkansa on Helsingissä – lisäksi Sanna vastaa talousjohtajan (CFO) tehtävistä. Sannalla on laaja kokemus niin IT-alalta kuin konsultoinnista, joissa hän on toiminut uransa aikana lukuisissa johtotehtävissä liittyen yritystoimintoihin strategiasta talous- ja henkilöstöhallintoon. Hän on johtanut suuria organisaatiomuutoksia ja jalkauttanut uusia strategioita. Hänen intohimonsa on kehittää ja parantaa sekä liiketoimintaa että työyhteisöä, jossa hän työskentelee. Sanna on työskennellyt Accenturessa, Puolustusvoimissa, ohjelmistoyritys TJ Groupissa ja viimeiset neljä vuotta kehitysjohtajana Fintrafficissa. 

“On mahtavaa päästä mukaan tiimiin, jossa asiantuntijoilla on palo parantaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa Pohjoismaissa ja kansainvälisesti. Minulle on tärkeää olla osa organisaatiota, jolla on merkityksellinen tehtävä. Odotan innolla, että pääsen käyttämään asiantuntemustani ja kokemustani auttaakseni NHG:tä saavuttamaan strategiset tavoitteensa”, Sanna kommentoi. 

“Olen todella innoissani toivottaessani Hanna Puhakan ja Sanna Reposen tervetulleiksi NHG:lle. Rakentaessamme kasvua uusille markkinoille Hannan asiantuntemus ja kokemus ovat avainasemassa kansainvälisten kumppanuuksien luomisessa ja pohjoismaisen osaamisen viennissä. New Markets -liiketoimintayksikkö palvelee erityisesti lääketeollisuutta ja medtech-sektoria, tukee sairaaloita potilasvirtojen parantamisessa ja kapasiteettiongelmien ratkaisemisessa sekä laajentaa tutkimus- ja innovaatiotarjontaamme kansainvälisesti. Sanna tuo organisaatioon laajan kokemuksensa ja keskittyy liiketoimintamme kasvun ja kansainvälistymisen mahdollistamiseen. Operatiivisena johtajana ja talousjohtajana hän vie toimintomme uudelle tasolle ja tukee kasvua nykyisillä ja uusilla markkinoilla”, kommentoi James Campbell, Nordic Healthcare Groupin toimitusjohtaja.

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.