Etusivu » Uutiset » Anna Maksimainen palaa senior partneriksi Nordic Healthcare Groupille

Artikkelit

Anna Maksimainen palaa senior partneriksi Nordic Healthcare Groupille

KTM Anna Maksimainen on palannut tammikuussa Nordic Healthcare Groupille (NHG) senior partneriksi. Anna on kokenut sote-alan asiantuntija, joka on työskennellyt aiemmin NHG:llä kahdeksan vuotta. Viimeiset pari vuotta Anna on vastannut Accenturella sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan asiantuntijapalveluista ja perehtynyt toimialaa kohtaavaan digitaaliseen murrokseen.

Sote-toimialalla Anna on työskennellyt laajan kirjon asiakkaita ja toimeksiantoja parissa – kokemusta löytyy niin sosiaalipalveluista kuin myös perusterveydenhuollosta ja erikoissairaanhoidosta – erityisesti niiden rajapinnoista. Anna on ollut uudistamassa mm. ikäihmisisten palveluita, lasten ja perheiden palveluita, työllisyyspalveluita ja asiakkaiden neuvontaa ja ohjausta sekä kunnan toimintana että ns. integraattorimallilla. Lisäksi hän on ollut kehittämässä mm. perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon toimintaa ja prosesseja sekä osallistunut sairaaloiden ja terveysasemien toiminnalliseen ja konseptisuunnitteluun. Annalla on vahvaa osaamista palveluiden digitalisaatiosta ja sote-alan teknologisesta kehityksestä. Vaikuttavuusperustainen sosiaali- ja terveydenhuolto on hänelle tuttua paitsi kansallisista myös kansainvälisistä projekteista; hän on ollut mm. mukana kehittämässä vaikuttavuusperusteisia hankintoja niin Suomessa kuin myös yhteispohjoismaisissa ja EU:n hankkeissa.

Accenturella Anna sai mahdollisuuden tutustua digitalisaation potentiaaliin ja uusimpiin toimintakenttää muuttaviin innovaatioihin. ”Opin ajattelemaan isommin. Suomi on pieni maa rajallisilla resursseilla ja meiltä uhkaavat kädet ja rahat loppua, jos uusia, jopa radikaaleja ratkaisuja ei uskalleta tehdä. Meidän on jatkossa pohdittava enemmän, miten pystymme yhdessä tekemään kansallisesti järkevämpiä ratkaisuja. NHG on alan kovin asiantuntija, joka on vakiinnuttanut paikkansa Suomen sote-kentällä. Haluan olla mukana ratkaisemassa ydinkysymyksiä kestävällä pohjalla olevaan ja vaikuttavaan sote-järjestelmään ja palveluiden tuotantoon liittyen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Digitalisaatio on tulevaisuudessa keskeisessä roolissa palveluiden uudistamisessa; tämä muutos on jo käynnissä”, Anna kommentoi.

Sote ja digitalisaatio ovat olleet lähellä Annan sydäntä jo opiskeluajoista lähtien. Ennen NHG:tä Anna teki kauppatieteiden gradunsa sähköisistä terveys- ja hyvinvointipalveluista VTT:lle.

”On mahtavaa, että Anna palaa NHG:lle, hän on yksi Suomen arvostetuimmista sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisen asiantuntijoita. Annan laaja-alainen osaaminen tukee asiakkaidemme kokonaisvaltaisia tavoitteita omien toimintamallien kehittämisessä. Anna tuo myös uutta näkemystä ja tukea NHG:n digitiimille. Tervetuloa kotiin Anna!” NHG:n toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen kommentoi.

"(Obligatoriskt)" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.