HAEMME ANALYYTIKKOA

26.10.2016

Onko tulevaisuutesi johdon konsultoinnissa ratkaisemassa terveydenhuollon alan johtavien yritysten ja julkisen sektorin merkittävimpiä haasteita?

Haluatko vaikuttaa tulevaisuuden terveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden toimintatapoihin ja ihmisten hyvinvointiin?

Toivotko älyllisesti haastavaa, merkityksellistä työtä innostavien, fiksujen ja elämäniloisten kollegoiden ympäröimänä?

 

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveys- ja sosiaalipalveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Johdon konsultoinnissa olemme alan johtava toimija Suomessa. Työskentelemme strategian, yritysjärjestelyjen, palvelutuotannon ja organisaatiomuutosten uudenlaisten, toimialaa muovaavien ratkaisujen eteen yhdessä johtavien yritysten, sijoittajien, julkisen sektorin ja hallinnon kanssa. Tuotamme ja kehitämme tiedolla johtamisen tueksi työkaluja sekä tarjoamme tuottavuuden ja laadun vertaisarviointipalveluita. Liity joukkoomme näköalapaikalle kehittämään kasvavaa terveys- ja sosiaalipalvelusektoria!

 

 

HAEMME ANALYYTIKKOA


Analyytikkona olet keskeisessä roolissa tiedon keräämisessä eri lähteistä (tietokannat, haastattelut, raportit, havainnointi), arvioinnissa, analysoinnissa ja muokkaamisessa (mm. Ms Excel, tilastolliset ja laadulliset menetelmät). Merkittävä osa työajastasi kuluu asiakasraportointien valmisteluun, yhteydenpitoon ja asiakastapaamisiin. Vaihtelevat projektit tuovat uusia haasteita eteesi jatkuvasti ja sinulla on mahdollisuus luovaan ongelmanratkaisuun joka päivä. Projektitiimin jäsenenä pääset oppimaan ja kehittymään nopeastikin osaavien kollegoidesi kanssa.

Sinulla on vahva palo olla osana tiimiämme tuottamassa parasta ratkaisua asiakkaillemme ja vaikuttamassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja alan muutokseen ja kehittämiseen. Voit olla vastavalmistunut tai jo vuoden verran työkokemusta hankkinut. Työskentelet sujuvasti useammassa projektissa yhtäaikaisesti osana tiimiä mutta silti itsenäisesti ja tuloshakuisesti. Omaat loogista päättelykykyä, numeroiden pyörittäminen sujuu sinulta, etkä pelkää esiintymistä tai asiakkaan kohtaamista.

Edellytämme hakijoilta:

  • Kiinnostusta sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan kehittämiseen analyyttisin menetelmin
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä ja erinomaista numeroiden lukutaitoa
  • Näyttöä analyyttisesta toiminnasta ja kvantitatiivisista analyyseistä (esim. opinnot, harjoitustyöt, kesätyöt, konsultointityö)
  • Oma-aloitteisuutta, päämäärätietoisuutta ja yhteistyökykyä
  • Suomen- ja englannin kielen taitoa työkielinä
  • Kokemus konsultoinnista katsotaan eduksi

Ympärillesi saat osaavat, innostuneet ja sitoutuneet kollegat! Nautimme haastavista ja kunnianhimoisista töistämme, mutta kunnioitamme myös vapaa-aikaa ja yksilöllisiä valintoja. Työaikamme- ja mallimme joustavat ja toimintatapamme tukevat tietointensiivistä asiantuntijatyötä ja siinä kehittymistä. Lisätietoja tehtävistä antaa Virpi Kronström (virpi.kronstrom@nhg.fi tai 050 59 11 593).

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV, kopiot yliopiston opintorekisteriotteesta ja yo-todistuksestasi 31.12.2016 mennessä osoitteeseen virpi.kronstrom@nhg.fi. Nimeäthän tiedostosi seuraavasti: SukunimiEtunimiCV/cover/orek/yo.