HAEMME DATA-ANALYYTIKKOA / DATA SCIENTISTIA

21.08.2015

HAEMME DATA-ANALYYTIKKOA / DATA SCIENTISTIA
Haemme data-analytiikan osaajaa / data scientistiä asiantuntijoidemme joukkoon. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta urasi alkuvaiheessa, mutta sinua kiinnostaa data-analytiikan ja analyysityökalujen kehittäminen sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen ja palvelujen parantamiseksi. Riippuen kokemuksestasi tehtäviisi tulevat kuulumaan soveltuvassa laajuudessa data-analyysien ja tiedon louhinnan toteuttaminen, datan visualisointi sekä uusien analyysimenetelmien ja työkalujen kehittäminen ja käyttöönotto.
Sosiaali- ja terveydenhuolto on murrosvaiheessa, jossa ollaan vasta siirtymässä tiedon passiivisesta varastoinnista tiedon aktiiviseen hyödyntämiseen. Esimerkiksi miten ennustetaan ikäihmisen toimintakyvyn romahtaminen, mitkä tekijät ennustavat työkyvyttömyyseläkkeelle joutumista ja miten ennaltaehkäisevillä investoinneilla voidaan laskea riskitekijöitä. Näemme NHG:lla valtavaa potentiaalia hyödyntää kehittyneitä tiedon louhinnan menetelmiä paremman ja ennakoivamman sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisessä!

Sinulta löytyy osaamista mm. seuraavilta osa-alueilta:
• SQL ja relaatiotietokannat. NHG:lla käytössä on PostgresSQL. Tätä käytämme pohjana sekä benchmarking-analyyseissä, laajemmissa data-analyysiprojekteissa kuin ennustemalleissakin.
• Tilastolliset mallit, datan mallinnukseen ja mallien testaamiseen liittyvä osaaminen eli datan käsittely mallintamista varten, mallien rakentaminen ja opettaminen sekä mallien hyvyyden testaaminen.
• Hallitset R ja/tai RapidMiner- työkalun. Muiden analytiikka- ja/tai mallintamistyökalujen kuten SAS:ia ja SPSS:ää osaaminen katsotaan eduksi. Halu opiskella ja oppia lisää työkaluja ja menetelmiä on kuitenkin tärkeintä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan- ja johdon analyysityökalujen kehittämistoiminnassa, nuorekkaan työympäristön ja joustavat työajat. Toimipaikkamme on Helsingin Lauttasaaressa, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Sinivuori (kari.sinivuori@nhg.fi / 0400-480 188).
Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV
15.9.2015 mennessä osoitteeseen clarissa.salmi@nhg.fi.

 

NHG C Data_analyytikko 2015 08